Starity

Harmadik műszak — hol vannak az egykori sztárjai?

2013. november 10. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Third Watch (Harmadik műszak) hat évadon keresztül szórakoztatta hatalmas rajongótáborát. Nézzük, hogyan alakult a legnépszerűbb színészek sorsa a sorozat befejezése óta!

hirdetés
Harmadik műszak — hol vannak az egykori sztárjai?

2000-ben Emmy-díjat kapott a kiváló hangmérnöki munkáért, 2003-ban pedig elnyerte a Legjobb sorozatnak járó ASCAP Film and Television Music Awardsot. Csupán három olyan színész volt, akik mind a 132 epizódban játszottak: Coby Bell, Skipp Sudduth és Jason Wiles.

Tyrone Davis rendőrtiszt egykori megformálója, Coby Bell két ikerpár boldog édesapja. Sorozatszínészként kezdte a szakmáját és néhány kisebb film kivételével azóta is szinte csak televíziós sorozatban tűnt fel. Epizódszereplőként találkozhattunk vele a Half & Halfban, a CSI: Miamiban és az Archerben, valamint ő az egyik állandó szereplője a The Game és a Burn Notice (Minden lében négy kanál) című sorozatoknak. A 2010-ben piacra dobott Halo: Reach nevű videojátékban a hangját kölcsönözte az egyik karakternek.

A John Sullivan rendőrtisztet alakított Skipp Sudduth a Harmadik műszak előtt és után is számtalan bűnügyi sorozatban bukkant fel (Law & Order, Live from Lincoln Center, Person of Interest (Célszemély), Criminal Minds), emellett filmeket is forgatott. Rendezőként is kipróbálta már magát: tizenkét epizódot ő maga rendezett népszerű TV-sorozatokban (például a Harmadik műszak 2003-2005-ös évadjaiban hármat is).

Nemrég fejezte be a The Hunted című thriller, 2014-ben pedig újabb két filmje várható: Quarry és To whom it may corcern.

A Maurice Boscorelli rendőrtisztet megformált Jason Wiles szintén sorozatokkal (Beverly Hills 90210, To Have & To Hold) és középkategóriás filmekkel kezdte a karrierjét és a Harmadik műszak befejezése után is tartja magát ehhez. Olyan sorozatokban láthattuk őt azóta, mint a Commander in chief, Army Wives, Criminal Minds vagy a CSI: New York. 2006-ban rendezett egy főiskolára készülő fiatalokról szóló drámát, Lenexa, 1 Mile címmel – a szereplők között több, egykori Harmadik műszakban játszott színészt találhatunk, valamint az ifjú Paul Wesley-t is, aki azóta a népszerű Vámpírnaplók sztárja lett.

Ebben az évben Jason a The Jogger című filmben szerepelt és a The Bridge című sorozatban kapott egy epizódszerepet. Jelenleg válófélben van a feleségétől, akitől két gyermeke született még 2000-es évek elején.

Faith Yokas megformálója, Molly Price egy gyermeket nevel tűzoltóként dolgozó férjével. Sűrűn foglalkoztatott színésznő mind a televíziós sorozatok (Without a trace, Law & Order, Bionika, The Mentalist vagy éppen a Shameless), mind a filmek világában.

Ebben az évben három sorozatban kapott epizódszerepet (Deception, The Good Wife, White Collar) és főszerepben tűnik fel a The Devil You Know című misztikus thrillerben.

A Carlos Nieto mentőst alakított Anthony Ruivivar boldog házasságban él és két gyermek apja. Kisebb filmszerepekben kezdte a karrierjét, majd a Harmadik műszak után számtalan epizódszerepet kapott olyan népszerű sorozatokban, mint a Numbers, Criminal Minds, Traveler, The Whole Truth vagy a Major Crimes.

2013-ban több sorozatban lett főszereplő (Banshee, Beware the Batman, Southland), 2014-ben pedig bemutatják a Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant című filmet, amelyben mellékszerepben tűnik fel.

A Kim Zambrano mentőst alakító Kim Raver gyermeket nevel a férjével. Ő is a televízióban kezdte a pályafutását, a filmek mellett krimi- és vígjátéksorozatokban tűnt fel, mielőtt főszerepet kapott volna a Harmadik műszakban. Amikor véget ért a sikerszéria, ott folytatta, ahol abbahagyta, ám az epizódszerepek és kisebb filmes szerepek mellett nagyobb kihívások is vártak rá. Állandó szereplője lett a 24, The Nine, Grey's Anatomy (Grace klinika) és a Lipstick Jungle (Rúzs és New York) című sorozatoknak.

2013-ban az NCIS: Los Angeles, Revolution, 2014-ben pedig a 24: Live Another Day című sorozatokban láthatjuk majd.

A Monte Parker mentőst alakító Michael Beach négy gyermek boldog édesapja, akiket első felesége nevel. Második feleségével hat éve él boldog házasságban.

Kollégáihoz hasonlóan ő is számtalan krimi- és orvos-sorozatban tűnt fel rövidebb-hosszabb szerepekben, azonban ismertebb filmekben is találkozhattunk vele. A Streets of Gold, The Abyss, Cadence, Bad Company, Waiting to Exhale című filmekben olyan hollywoodi sztárokkal játszott együtt, mint Wesley Snipes, Laurence Fishbourne, Whitney Houston vagy Angela Bassett. 2013-ban három sorozatban, valamint nyolc filmben szerepelt. Jövőre két újabb sorozatban fog feltűnni (Crisis, Racquetball).

A Jimmy Doherty tűzoltót alakító Eddie Cibrian 2010-ben jegyezte el világhírű énekesnő kedvesét, LeAnn Rimest. Előző kapcsolatából kisfia született. Karrierjét tinisorozatokban és TV-filmekben kezdte és a szívtipró szerepét azóta sem sikerült levetkőznie. A Harmadik műszak óta olyan krimisorozatokban vállalt epizódszerepeket, mint a Criminal Minds, Invasion, Vanished, CSI: Miami, és olyan vígjátékokban, mint az Ugly Betty, The Playboy Club, The Starter Wife (Álomgyári feleség) vagy a Hot in Cleveland (Vérmes négyes).

Jelenleg két filmet fejezett be, a The Best Man Holiday című vígjátékot és a Single Moms Club című drámát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek