Starity

Mindenki Benicio Del Toróra kíváncsi

2013. november 10. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legnagyobb kérdés, ami a Thor: The Dark World rajongóit izgatja, meglepő módon az egyik mellékszereplővel kapcsolatos. Mindenki a Benicio Del Toro által alakított Gyűjtőre kíváncsi, aki csupán egy rövid szerepben tűnik fel.

hirdetés
Mindenki Benicio Del Toróra kíváncsi

A különös The Collector nemcsak a Thorban kapott szerepet, hanem a 2014. augusztus 1-jén bemutatásra kerülő Guardians of the Galaxy című filmben is megjelenik.

A Guardians rendezője, James Gunn elmondott néhány dolgot az izgalmas karakterről, valamint azt is elárulta, hogy ő rendezte azt a rövid jelenetet, amelyben a Gyűjtő megjelent a Thorban. „Reggel megkaptam a forgatókönyvet, majd a nap végén leforgattam egy kisebb stábbal.”

Del Toro mindenkit lenyűgözött az alakításával. Kollégái, Jaimie Alexander és Ray Stevenson így nyilatkoztak: „Magas fickó és olyan őrült, mint egy zsák kígyó. A frizurája pedig hihetetlenül klassz.”

Gunn hozzátette, hogy az Oscar-díjas színész felkészülten érkezett a forgatásra és mindenkit levett a lábáról. „Azt akartam, hogy [a Gyűjtő] egyfajta űrbéli Liberace legyen, és [Del Toro] éppen ezt tette! ... Bűvöletbe ejt.”

Szóval ki a The Collector a képregényben?

Először is, ahogyan a neve sugallja, a Gyűjtő dolgokat gyűjt és egy titkos rejtekhelyen tartja a kincseit. Ő a világegyetem halhatatlan nemzetségének tagja, amely hatalmas erővel bír. Képes a jövőbe látni és mindig segíti a földön élő hősöket, még ha időnként összetűzésbe is kerül velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek