Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Emma Roberts

2013. november 13. 16:04   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznőt sokan Julia Roberts rokonaként ismerhetik, ám az évek alatt nem tétlenkedett, hiszen beindította saját színészi karrierjét is. Nemrégiben a barátjával való összetűzése miatt került reflektorfénybe, de mi most a legjobb és a legrosszabb ruha-összeállításait elemezzük.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Emma Roberts

A legszebb összeállítások:

Fox Emmys After Party – 2013

Emmának nagyon jól állnak az élénk színek. Jól tudja ezt ő is, ezért egy rikító narancssárga, hátul különleges kivágású Stella McCartne-maxiruhában mutatkozott a Fox partiján. A Charlotte Olympia táska pedig megkoronázza az elegáns és fiatalos szettet.

We're the Millers' NYC Premiere – 2013

Eme szett láttán úgy érezzük, Emma nem tud hibázni, itt minden tökéletes: a Michael Kors-estélyi, a Casadei-magassarkú és a Chopard-ékszerek mind összhangban voltak egymással.

These Girls Presentation – 2013

A filmsztár rendkívül dögösen festett ebben az egyszerű, de nagyszerű szettben. A fehér-pink színű Camilla and Marc-ruha letisztult szabása nagyon jól áll neki, a Nicholas Kirkwood-magassarkú pedig szintén remek választás volt.

Met Ball – 2013

A kevesebb néha több: ebben az esetben tényleg igaz, hogy nem kell ahhoz milliónyi ékszer és feltűnő színek, hogy valaki csinos legyen. Emma ebben a spagetti-pántos DVF-maxiruhában mindenkit elkápráztatott, melyhez ugyanilyen márkájú retikült.

Neutrogena Wave for Change Launch – 2012

Emma igazi angyalként tündökölt ebben a fehér színű Bec & Bridge-koktélruhában. A csipke igazán jól áll neki, és az egyszerű Christian Louboutin-cipő, illetve a House of Noyes-nyaklánc méginkább feldobja az összeállítást.

A legrosszabb összeállítások:

Coachella Party – 2012

Senki sem mondta Emmának, hogy egy partin nem illik melegítőben megjelenni? Ezt a hibát követte el ugyanis a filmcsillag, ráadásul az alsó- és a felsőrész nem is illik egymáshoz.

Chanel NRDC Dinner – 2013

Valószínűleg Emma otthon hagyta a stílusérzékét, mikor elindult a Chanel partijára. Ebben a szettben szinte mindent elrontott, amit lehetett: a kötött Chanel-ruha nem hangsúlyozza ki az alakját, és a ShoeMint-cipő sem mutat jól rajta.

Vans Shops Theodore Man – 2013

Van, hogy a fekete ruhához passzol egy sportosabb cipő, ám ez nem az az eset. A fiatal filmcsillag Elkin-ruhája egyáltalán nem áll előnyösen rajta, és a cipő még inkább ezt támasztja alá.

Vogue MAC Cosmetics Dinner – 2013

Minden bizonnyal állíthatjuk, hogy nem ez az összeállítás volt Emma legjobbja. A kék ruha nem emeli ki a színésznő csodás alakját, és a Sophia Webster-cipő sem passzol a ruhakölteményhez. Reméljük, többször nem követ el ilyen nagy hibát!

Tribeca Film Festival – 2013

Ezzel a szettel alaposan mellélőtt: bár a Honor márkájú top és szoknya valóban elegáns, elnyeli a színésznőt, és egyáltalán nem jó az összhatás. Viszont a csillogó arany magassarkúért jár a pirospont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek