Starity

Te is felfalnád Johnny Deppet?

2013. november 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy szinte életnagyságú torta készült Johnny Deppről mint Jack Sparrow kapitány, amelyet egy nemzetközi versenyen mutattak be.

hirdetés
Te is felfalnád Johnny Deppet?

Johnny Deppet sokféleképpen lehet jellemezni: Golden Globe-díjas színész, producer, zenész, szexszimbólum és most már ehető is – tortaformában.

A Karib-tenger kalózai sztárját kétszer kiáltotta ki a People magazin a legszexibb férfinak, most pedig egy fiatal cukrász, Lara Clarke egy kilencven órás procedúra során elkészítette a szinte életnagyságú mását tortaformában!

A Nemzetközi Tortaversenyen (NEC), amely Birminghamben vette kezdetét a napokban, mutatták be a kreációt, azóta pedig a leányzó vállalkozásának Facebook-oldala tizenhárom ezer lájkot kapott.

Lara ugyan még csak amatőrnek mondható, hiszen két évvel ezelőtt kezdődött karrierje, már számos hírességet sütött: Kate Middletont, Miley Cyrust, Paul O'Gradyt, Buzz Lightyeart (Toy Story), ám Jack Sparrow lehet az igazi áttörés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek