Starity

Taylor: „Jacob jobb pasi, mint Edward”

2010. augusztus 23. 20:08   |   Szerző: allycullen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogy ki a jobb? Taylor szerint természetesen ő, hiszen annyi mindenben több, mint Edward. Legalábbis szerinte. De tényleg így lenne?

hirdetés
Taylor: „Jacob jobb pasi, mint Edward”

A Bravo magazin Vámpír extra rovatában egy interjút olvashatunk, amit Taylor Lautnerrel készítettek.

Nem bánod, hogy sokan a tökéletesen izmos felsőtesteddel azonosítanak?
Dehogyis! Sőt, valamilyen szinten azért imponál is, mivel rengeteget dolgoztam érte.

Egy kicsit olyan, mintha a forgatókönyvírok rá is játszanának erre, és direkt írnának olyan sorokat neked, amikben az izmaidat dicsőíted.
Na ja, ez igaz! De ezt is szeretem. Jó olyan mondtaokat kimondani hogy „sokkal jobb pasi vagyok nálad”, mert tényleg így is gondolom.

Jobb pasi vagy, mint Robert Pattinson?
Ööö... inkább Jacob jobb pasi, mint Edward.

Miben jobb?
Jobban néz ki, tökéletesen kidolgozott teste van, és szintén halálosan szerelmes Bellába. Néha forrófejű, de hát milyen legyen egy vérfarkas... nyugodt biztosan nem.

Vállalnál valamikor később is villantós jeleneteket?
Az attól függ, milyen a forgatókönyv. Azt azért nem szeretném, ha a rendezők csak a vetkőzés miatt hívnának. Nevetségessé válnék az emberek szemében, ha tényleg mindig emiatt jelennék meg a filmekben.

De azért a csajozáshoz jól jön, nem?
Nem jön rosszul, az biztos. Mondjuk már találkoztam olyan lányokkal, akiknek kifejezetten nem jött be ez az izmosabb típus. Szívük joga, nem sértődtem meg rajta.

Hogy állnak hozzád a lányok egyébként? Bárkit megkapsz, akit csak akarsz?
Nincs olyan ember, aki mindenkit meg tudna szerezni. Ez egyszerűen képtelenség. Van egy rakás lány, akik túlságosan is könnyűvérűek, és összejönnének velem csak azért, mert láttak a moziban, de van egy másik csoport is: azoké a lányoké, akik már megközelíteni is félnek. Pedig nem harapok. Az a vámpírok dolga.

Mennyire őrültek egyébként a rajongóid?
Eléggé. Múltkor Ausztráliában például egyikük odanyújtotta a karját, hogy adnék-e rá egy autogramot. Akkor nézem, hogy fel volt tetoválva rá az egész farkascsapat, és tulajdonképpen az én képem alá kért volna egy aláírást. Másnap hallottam, hogy már az autogramomat is odatetováltatta. Beteg, de tetszik! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek