Starity

Milliós büntetést kapott Liptai Claudia

2013. november 11. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kevés összeget szabott ki a Fővárosi Törvényszék Liptai Claudiára. Több, mint egy millió forintot kell fizetnie, mert halott édesanyja rokkantsági parkolóigazolványát használta.

hirdetés
Milliós büntetést kapott Liptai Claudia
Fotó: TV2

Hétfő délelőtt állapította meg és hagyta jóvá a Fővárosi Törvényszék azt, hogy a TV2 sztárjának, Liptai Claudiának egymillió ötvenezer forintot kell fizetnie halott édesanyja rokkantsági igazolványának visszaélésével. Ezzel a bíróság másodfokon is megerősítette a műsorvezető bűnösségét.

Az eset még 2011 áprilisában történt, amikor Clau Budapesten az akkor már két hónapja elhunyt édesanyjának a rokkantsági parkolóigazolványával parkolt. Mivel erről fotó is jelent meg a Blikkben, tagadni sem tudta, ezután megtörtént a feljelentés. Majdnem három év elteltével szabták ki Liptaira a több, mint egymilliós büntetést. Az ügyet első fokon szeptemberben tárgyalták.

A Jóban Rosszban színésznőjének az ügyvédje kérelmezte a pénzbüntetés csökkentését, kérését viszont elutasították. Ám az ítélet szerint Liptai Claudiát bűnösnek nyilvánították közokirat-hamisítás miatt. A tévésre százötven napon keresztül fizetendő, hétezer forintos büntetést szabtak ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek