Starity

Íme az új VS-angyal, Chanel Iman

2010. augusztus 23. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria’s Secret egyik legújabb angyalkája az amerikai divatmodell, Chanel Iman. A lány ereiben amerikai, afrikai és koreai vér folyik.

hirdetés
Íme az új VS-angyal, Chanel Iman

Chanel Iman 1989. december 1-én született a Georgia állambeli Atlantában, de a kaliforniai Los Angelesben nőtt fel. 12 évesen, Los Angelesben kezdett modellkedni a Ford Modelsnek mint gyermekmodell.

2006-ban New Yorkba repült, és harmadik lett a Ford „Supermodel of the World” („A világ szupermodellje”) szépségversenyén. Röviddel ezután leszerződtette egy ügynökség. 2007 májusában megjelent a Vogue címlapján, mint a világ következő topmodelljei egyike. Ugyanebben az évben megjelent a divat legnagyobb gáláján, a The Met Ball-on, ahol a Vogue második „A hét legjobban öltözöttje” címet nyerte el egy Zac Posen ruhában.

2008 februárjában és júliusában megjelent a Teen Vogue címlapján Karlie Kloss és Ali Michael oldalán, a fotós először Patrick Demarchelier, aztán Jourdan Dunn volt. Azóta számtalan címlapon láthattuk, mint például a TIME Fashion, az i-D, a Harper's Bazaar dubai kiadása, a Lula és a The Block magazinokban. Olyan márkák divatbemutatóján ment végig a kifutón, mint a Dolce & Gabbana, a Dior, a Marc Jacobs, a Valentino, a Dsquared, a Hermès, a Michael Kors, a Ralph Lauren, az Anna Sui, a Diane von Fürstenberg, a Vera Wang, a Jean Paul Gaultier vagy éppen a Stella McCartney.

2009-ben tűnt fel a Victoria’s Secret divatbemutatóján – azóta a híres márkának modellkedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek