Starity

Katie Holmes szépségmárkát népszerűsít

2013. november 12. 05:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy sminkmárka arcaként fog tündökölni a következő hónapokban.

hirdetés
Katie Holmes szépségmárkát népszerűsít

A 34 éves Katie Holmes Hollywood egyik legnagyobb sztárja, ám ő mégis az 50-es évekbe repíti vissza a képzeletünket mint a Bobbi Brown sminkmárka arca. A képek a régi Hollywood aranykorszakát, a legendás Marilyn Monroe sminkjét idézik fel: vörös száj, fehér arcbőr és az elmaradhatatlan fekete cicaszemek – egy egész generáció nőtt fel ennek a sminknek a hódításán, ami ma is nagyon népszerű.

Bobbi Brown – aki a megtévesztő név ellenére a női nem képviselője – a természetes szépséget helyezte minden sminktípus elé, ám a karácsony közeledtével ő is elcsábult a vörös rúzs és az arany szemfestékek kavalkádjába.

Bár maga Bobbi Brown nem szereti hírességek önarcképével reklámozni az 1991-ben alakult márkáját, tavaly, 2012-ben már kivételt tett Katie-vel,s idén újból választották szépségarccá.

" Katie Holmes megtestesíti a számomra ideális „Bobbi Brown nőt”, aki a maga természetes eleganciájával, s szépségével viseli a minőségi sminket. Úgy tekintek rá, mint a modern Ali McGraw-ra, akit mindig őszintén csodáltam. Kate klasszikus és természetes szépség, sikeres színésznő és nem utolsósorban édesanya. Minden képvisel, amit én képviselek" –mondta Bobbi.

A sminkmester és a színésznő kapcsolata egyébként sem újkelető, hiszen 2011-ben már dolgoztak együtt Katie (és a celebrity stylist Jeanne Yang) akkor debütált divatmárkájának, a Holmes&Yang backstage-ében, ahol Bobbi volt a vezető sminkes.


Az első Bobbi Brown-kampánykép igencsak dögösre sikeredett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek