Starity

Lady Gaga drogfüggőnek vallja magát

2013. november 12. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jelent meg az anyaszörny legújabb lemeze, mely után egy interjú is napvilágot látott.

hirdetés
Lady Gaga drogfüggőnek vallja magát

Lady Gaga napról napra megbotránkoztatja a nagyérdeműt, talán éppen ezért ő az egyik legmegosztóbb személyiség a szakmában. A hölgy ismét kitett magáért, ám ezúttal nem pucér testétől, hanem káros szenvedélyeitől és csúf szokásaitól zeng a sajtó.

A 27 esztendős énekesnő bevallotta, függ a marihuanától, amihez azért nyúlt, mert bevallása szerint szüksége volt rá, hogy átvészelje a fizikai és mentális akadályokat a karrierje során.

„Függő vagyok. Végső soron a szorongásomat segíti, meg amúgy is, ez egyfajta önterápia. Napi 15-20 szálat is elszívok” – nyilatkozta, majd megemlítette csípőproblémáit is, melyet szintén ezzel a módszerrel „kezelt”.

„Fiatalkorom óta rabja vagyok a drogoknak, de az elmúlt hét évben ütközött ki rajtam a leginkább. Egy barátom említette nekem azt a kifejezést, hogy egyik anyagtól a másikig sodródom. Ez igaz volt, mert mikor már nem tudott újat mutatni az előző, továbbálltam a következőhöz. [...] Az igazság az, hogy borzasztóan nehéz híresnek lenni. Persze, részben csodálatos dolog, mert nagyszerű rajongóim vannak, de nem könnyű kiállni úgy a világ elé, hogy eljátszod a boldogat, miközben nem vagy az. Én is ember vagyok, magamba zuhanhatok, de sokan feltételezik rólam, hogy földönkívüli vagyok, ezért nem eshetek össze. Megállíthatatlan vagyok” – mesélte a manapság inkább botrányairól, mintsem tehetségéről ismert celeb.

Ez megmagyarázza azt, miért érezzük magunkat illuminált állapotban, mikor legújabb lemezét, az ARTPOP-ot hallgatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek