Starity

Klippremier: Lily Allen - Hard Out Here

2013. november 13. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra hallat magáról a szókimondó énekesnő: ezúttal új klippel jelentkezett.

hirdetés
Klippremier: Lily Allen - Hard Out Here

Több, mint 3 év kihagyás után megérkezett a brit popcsillag legújabb videoklipje, a Hard Out Here. A dal Lily 4. lemezén lesz majd hallható, ami várhatóan jövő tavasszal lesz megtalálható a lemezboltok polcain.

Az énekesnő addig sem rest, nemrégiben felvett egy duettet Robbie Williamsszel, akinek következő albuma november 18-án, hétfőn jelenik majd meg. A dal a Dream a Little Dream of Me feldolgozása, amit eredetileg Ozzie Nelson énekelt fel, de olyan neves előadók dolgozták már fel, mint Louis Armstrong, Dean Martin vagy Michael Bublé. A Robbie-Lily duettből kijött egy 28 másodperces ízelítő is, amit itt tekinthettek meg.

A Hard Out Here-ben a luxus volt az első, rengeteg táncos lánnyal, méregdrága pezsgőkkel, kocsival és szállingózó bankókkal vegyítve. Lily ezzel egy görbe tükröt mutat a társadalomnak, amit már megszokhattunk tőle az évek során.

A videó elején plasztikai beavatkozáson esik át, majd próbálja utánozni a koránt sem visszafogott tánckoreográfiát, melyben a manapság oly népszerű twerké a főszerep, a klip végén pedig kimerülten távozik a helyszínről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek