Starity

Harry Styles szereti Miley Cyrust

2013. november 14. 21:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry nyilvánvalóan hatalmas rajongója Miley Cyrus kisasszonynak, hiszen nem csak magának az énekesnőnek öltözött be, hanem az is kiderült, hogy szereti hallgatni a dalait.

hirdetés
Harry Styles szereti Miley Cyrust

A One Direction szívtiprója hatalmas rajongója a fiatal énekesnőnek, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy halloween idején Miley-nak öltözött be – sok más celebhez hasonlóan-, és a minap kiderült, szereti hallgatni az egykori Hannah Montana dalait is. Ezek után pedig az emberekben jogosan merül fel az a kérdés, hogy akkor most több van a két sztár között, mint barátság?

Ki gondolta volna, hogy Harry szabadidejében Miley We Can't Stop című dalára táncol az utcákon és a kocsijában? Pedig így van, mivel november 10-én nyakon csípték és felvették videóra is, ahogy élvezte Cyrus siker dalát, a rövid kis szösszenet készítője pedig egyik barátja volt.

Egyébként Miley imádta Styles öltözékét, és nem félt kommentálni sem a jelmezt: „Amikor nekem öltözött be Harry, szerintem sokkal kihívóbb és agresszívabb volt nálam – én csak mondom!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek