Starity

Tudta nélkül cserélték le Kelemen Henriettát!

2013. november 13. 15:03   |   Szerző: like me

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly év végén került Kelemen Henrietta fejére a korona, aki ezzel a Miss Earth Hungary cím tulajdonosává vált. Tudtán kívül másnak ítélték a címet.

hirdetés
Tudta nélkül cserélték le Kelemen Henriettát!
Fotó: Virág Márton

A Hajdú házaspár idén vásárolta meg a a Magyarország Szépe Kft-t, amivel övék lett minden évben azok a lányok kiválasztásának és felkészítésének feladata, akik képviselik hazánkat a világversenyeken. Mint tudjuk, az idei verseny élő adása alatt botrányba fulladt, mivel a második udvarhölgy, a Miss Intercontinental cím tulajdonosa, Kocsis Korinna elutasította a koronát. Későbbiekben bundát emlegetett a versenyben, és tisztességtelennek titulálta a magyar szépségkirálynő-választó műsort.

Nem sokkal azután, hogy az ügy elcsendesedett, úgy néz ki, újabb botrány van kilátásban. Idén az eddigi évektől eltérően a Miss Intercontinental cím tulajdonosa lett a magyar királynőválasztás harmadik helyezettje, nem pedig a Miss Earthé. Ennek ellenére a Magyarország Szépe Kft. idén is küldi delegáltját a Miss Earthre, a képviselet jogát pedig Kelemen Henrietta nyerte el.

A 2010-es Operabál bálkirálynője már több szépségversenyt is nyert, és miután a Miss Earth Hungary cím is az övé lett, belekezdett a felkészülésbe az idén a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában megszervezendő döntőre.


Fotó: Dévai Zoltán

A 19 éves lány már javában készült a világversenyre – edzett, diétázott, megszerezte a szükséges papírokat, oltásokat –, amikor tudta és minden indoklás nélkül lecserélték Huszárovics Dalmára, aki bár szintén bekerült a top 24 lány közé a magyar válogatón, koronát nem nyert.

„Még október utolsó napján is kaptam levelet Manilából, hogy milyen adatokat, fotókat küldjek ki az ottani belépési papírokhoz és a naptárhoz, amelyen az egyik hónap lapján engem láthattak volna mindenütt a világon” – mesélte Henrietta a Blikknek. A lány úgy érzi, joga van pert indítani a szervezők ellen, mivel becsületsértésnek érezné, ha ezután az emberek azt gondolnák, hazudott a versenyen való részvételéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek