Starity

Miley Cyrus rehabon köt ki?

2013. november 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robbie Williams kifejezte aggodalmát Miley Cyrus iránt, szerinte ekkora hírnévvel nem sokáig tud megbirkózni.

hirdetés
Miley Cyrus rehabon köt ki?

Robbie Williams nemrég még Justin Bieber miatt aggódott, ezúttal Miley viselkedése akasztotta ki – átérzi az egykori Disney-csillag helyzetét, szerinte a rivaldafény előbb-utóbb rehabra juttatja.

„Az egész világ róla beszél és őt nézi. Ez a csillogás vezet a rehab felé, mivel hátrányos hatása van az elmére. Jártam ebben a cipőben, és egyszerűen elcsesz. Ez az egész képes arra, hogy nagyon sokáig elcsessze az életed.”

„Ő csak egy gyerek. Egy gyerek, aki lázad az apja ellen, az ipar ellen, ami belenyomta egy Hannah Montana-alakú dobozba – folytatta a Take That sztárja. – Nagyon jó popsztár. De tudom, hogy a rivaldafény túl kemény még a legragyogóbb, a legépelméjűbb embereknek is. Ezzel lehetetlen megbirkózni, Isten áldjon, Miley!”

Cyrus viselkedését több millióan megkérdőjelezték, miután elkészítette a Wrecking Ball videoklipjét (amiből még Betty White is gúnyt űzött), majd az idei EMA-n rágyújtott egy füves cigire, miközben átvette a díját – a jelenetet a legtöbb televíziós csatorna kivágatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek