Starity

Megmutatta raptudását Taylor Swift

2013. november 13. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke énekesnő Eminem egyik dalát énekelte el egy rádióműsorban néhány napja.

hirdetés
Megmutatta raptudását Taylor Swift

A hét elején vendégeskedett a pittsburghi Froggy Radio egyik műsorában, a The Danger Show-ban Taylor Swift, aki ismét bebizonyította, hogy hatalmas rajongója Eminemnek, hiszen spontán módon, egy szál gitár kíséretében adta elő a rapper egyik nagysikerű dalát, a Lose Yourselfet élő adásban.

A 23 éves énekesnő egyébként már pár éve is megmutatta raptudását, szintén ezzel a számmal, Speak Now névre keresztelt világkörüli turnéja keretein belül, ahol ugyanezen felállással lépett színpadra.

Taylor egyébként gőzerővel készül a mai fellépésére a Victoria’s Secret Fashion Show-n, ahol az angyalok mellett a Fall Out Boyjal, az A Great Big Worlddel és a Neon Jungle-lel fog osztozni a színpadon. A minap például éppen sikerült lencsevégre kapniuk a szemfüles paparazzóknak New Yorkban, amint édesanyjával karöltve megérkezett a nagyszabású divatbemutató próbájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek