Starity

Jennifer Lawrence egy rajongóját vigasztalta

2013. november 14. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznőnek helyén van a szíve és bebizonyította, hogy mindig figyel a körülötte lévő emberekre.

hirdetés
Jennifer Lawrence egy rajongóját vigasztalta

Jennifer Lawrence hétfő este éppen a legújabb filmje, a The Hunger Games: Catching Fire londoni premierjén jelent meg, ragyogó mosollyal végigsétált a vörös szőnyegen, amikor észrevett egy zokogó rajongót a kordon mögött. Ezután olyan tett, ami igencsak szokatlan a hollywoodi sztárok körében: odasétált a lányhoz és beszélgetni kezdett vele.

Lawrence egyszerűen letérdelt a lány tolószéke mellé, nem törődve az elegáns ruhájával, a fotósokkal vagy az eseménnyel, majd megköszönte neki, hogy eljött a premierre, majd megkérdezte tőle, izgatott-e a film miatt. A lány gyorsan abbahagyta a sírást – ahogyan bárki más is tenné, ha az elbűvölő színésznővel kerülne kapcsolatba.

Lawrence még néhány közös fotót készített az új barátnőjével, majd visszasétált a vörös szőnyegre, mintha mi sem történt volna – mintha nem is lett volna tudatában annak, milyen boldog és fontos pillanatot ajándékozott a kislánynak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek