Starity

Johanna Batista hamarosan a Fülöp-szigetekre utazik

2013. november 15. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves modell fejére augusztus 9-én került a Miss Earth Panama korona. A lány hamarosan a Fülöp-szigetekre utazik, ahol december 7-én kiderül, ki nyeri a nemzetközi versenyt.

hirdetés
Johanna Batista hamarosan a Fülöp-szigetekre utazik

Johanna Batista idén jelentkezett a Bellezas Panamá szépségversenyre, ahol bekerült a legszebb 10 közé, majd a döntőn ő nyerte el Ana Lorena Ibañeztől a Miss Earth Panama címet. Ezzel megszerezte a jogot, hogy ő képviselje országát a nemzetközi döntőn, melyet december 7-én rendeznek meg a Fülöp-szigeteken.

A 21 éves modellnek ez lesz élete első komolyabb szépségversenye, így érthető, hogy nagyon izgatott, azonban mindent megtesz, hogy minél jobb helyen végezzen. Johanna rengeteget sportol és szigorú diétát követ annak érdekében, hogy a versenyen a legjobb formáját hozza.

A Miss Earth tizenhárom éves történelmében Panama 2006-ban érte el a legjobb helyet, mikor Stefanie de Roux bekerült a legszebb 8 közé, ezt követően azonban sajnos egyszer sem kerültek be a középdöntőbe. Johanna kihozza magából a maximumot, és szeretne legalább a legszebb 15 lány közé kerülni.

A lány november végén utazik Muntinlupába, ahol rajta kívül még 96 lány száll harcba a Miss Earth címért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek