Starity

Susan Boyle dala 2009. legnézettebb videója!

2010. április 14. 22:10   |   Szerző: Rihannna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2009-ben Susan dala érte el a legnagyobb nézettséget a youtube.com című weboldalon. A nézettség ugyanis elérte a 120 millió embert is.

hirdetés
Susan Boyle dala 2009. legnézettebb videója!

Susan ezt a számot a Britain's Got Talent nevű tehetségkutatóban adta elő. Ezt a klipet többen látták mint a rangsorban utána következő három klip nézetségének az összegét.A YouTube nézettségi rangsor második helyén egy David nevezetű kisfiú szerepel, akit az apja felvett az autóban videóra, foghúzás útán mikor éppen felébred az érzéstelenítésből. Ezt a videót 37 millióan nézték meg.A harmadik helyen "JK esküvői tánca" szerepel, amint a násznép Chris Brown "Forever" című számára táncol. A kisfilmet több mint 33 millió ember tekintette meg.A negyedik helyre a Twilight-New Moon előzetes kisfilmje került amit több mint 31 millióan néztek meg.A nézettségi verseny 5. helyezettje pedig egy reklámfilm lett 27 millió megtekintéssel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek