Starity

A kozmetikus kifosztotta klienseit

2010. augusztus 24. 03:03   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy a sztárok kedvenc kozmetikusa visszaélt kliensei hitelkártyájával. Liv Tyler járt legrosszabbul.

hirdetés
A kozmetikus kifosztotta klienseit

Az 51 éves Maria Gabriela Perez a hollywoodi hírességek egyik kedvenc kozmetikusa. Ügyfelei között megtalálható Jennifer Aniston, Melanie Griffith,  Cher, Anne Hathaway és Liv Tyler is. Kiderült, hogy a nő visszaélt híres kliensei hitelkártyaadataival és dollárezrekkel rövidítette meg számláikat. Engedélyük nélkül terhelt nagy összegeket kártyáikra. A Chez Gabriela Studio tulajdonosa egy év alatt 280 ezer dollárral károsította meg a sztárokat. A legrosszabbul Liv Tyler járt, akitől 214 ezer dollárt csalt ki.

A kozmetikust szerdán tartóztatták le Beverly Hills-i szalonjában a vendégei szeme láttára. A nő már korábban is követett el törvénytelenségeket. Bűnlajstromán társadalombiztosítási csalás, zsebtolvajlás és fedezetlen csekkekkel való csalás is szerepel. A szélhámos mostani tette miatt akár 25 év börtönre is ítélhetik.

Az alábbi videóban az első percben Jennifer Aniston az esetről beszél. A maradék időben a színésznő legújabb filmjéről, a The Switch-ről mesél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek