Starity

Újabb Irigy Hónalj Mirigy-baba született

2013. november 15. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sipos Tamás, az Irigy Hónalj Mirigy énekese nemrég apuka lett. Kedvese, Linda egy egészséges kislánynak adott életet pár napja.

hirdetés
Újabb Irigy Hónalj Mirigy-baba született

Újabb Irigy Hónalj Mirigy-tag mondhatja el magáról, hogy érett, felelősségteljes férfi vált belőle, és apuka lett, ugyanis Sipos Tamás gyermeke nemrég született meg. A Bors ki akarta faggatni a szülés részleteiről a büszke apukát, ám ő nem kívánt túl bőszavúan nyilatkozni.

Igen, igaz, és nagyon szépen köszönjük, de egyelőre nem szeretnénk erről nyilatkozni – mondta a meglepett énekes, aki nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan szárnyra kapnak az örömhírek.

A 39 éves énekes sokáig nagy nőcsábász stílusáról híresült el, ám Linda miatt valósággal megszelídült. A Mirigy azonban mégsem nevezheti magát teljesen amatőrnek a babákkal kapcsolatban, hiszen bátyjának, Sipos Petinek már két gyermeke is született, így rajtuk gyakorolgatott a nagy nap elérkezéséig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek