Starity

Angie Keith bemutatta fellépőruháit

2013. november 16. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angie Keith októberben nyerte el a Miss World Next Top Model Panama címet. A lány már javában készül a nemzetközi versenyre, lássuk mely ruhákban lép majd a kifutóra.

hirdetés
Angie Keith bemutatta fellépőruháit

Angie Keith, a panamai Physical Modelos ügynökség legnépszerűbb és legkedveltebb modellje, már javában készül a Miss World Next Top Model versenyre. Bár már számos panamai versenyen részt vett – és igen szép eredménnyel végzett, ez lesz az első nemzetközi megmérettetése.

Nemrég nyílvánosságra hoztak pár fotót, melyeken Angie lehetséges fellépőruháiban pózol. A ruhák eleganicát és könnyedséget sugároznak, illenek a lány személyiségéhez. A tervező, szerette volna kiemelni Angie csodás alakját, és leginkább selyemből készült ruhákat tervezett erre a nívós eseményre.

A nemzetközi döntőn számos rendezvényen és bemutatón is részt kell venni az indulóknak, nagyon fontos szempont, hogy ki milyen ruhában jelenik meg ezeken az eseményeken.


Fotók: ArtcreativePanama

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek