Starity

Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”

2013. november 15. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lorde Royals című számával tört be a köztudatba pár hónapja, azóta pedig jó pár fanatikusra is szert tett. Sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy a Paramore népes rajongótáborától megvédjék őt.

hirdetés
Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”

Lorde körül lecsillapodtak a kedélyek, a napokban pedig nem zenei munkásságáról, hanem szókimondó véleményeiről hallunk folyamatosan, melyekkel olyan sztárokat aláz, mint Selena Gomez, Cher Lloyd vagy Lana Del Rey. Az Új-Zélandról származó énekesnő most Hayley Williamsnek esett neki.

„Őszinte leszek, szerettem az alternatív rockot, tetszett Hayley Williams hangja is, de mikor meghallottam őt élőben, nagyot csalódtam. A Paramore igazán megfontolhatná, hogy keres magának egy új énekesnőt. Ha mégse, Hayley vegyen énekleckéket!” – mondta.

A Paramore énekesnőjéről többször is publikáltak stúdiós felvételeket, ahol bármiféle keverés és javítás nélkül hallhattuk Hayley-t énekelni. A koncertjeiken pedig atombombaként teszi oda magát, Jessie J pedig a legjobb előadóművésznek titulálta őt a napokban. Lorde-nak ajánljuk, hogy vizsgálja meg jobban az alábbi videót.

Az együttes egyébként a napokban adott koncertet a húszezer férőhelyes Madison Square Gardenben, ahol elsöprő sikert arattak. Előtte pedig kétszer végigturnézták a világot az évben. Az egyik legutóbbi show-n tönkrement a mikrofon, Hayley pedig lesétált a színpadról a rajongók közé, majd hosszú ideig fotózkodott velük.

A Paramore-ra jövőre új koncertsorozat vár, valamint egy többnapos hajóút, melyre rajongóikkal mennek a Bahamákra.


Koncert 2005-ben és 2013-ban

Ki lesz Lorde következő „áldozata”?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek