Starity

Carolina Brid: „María Gabriela Isler megérdemelte a győzelmet”

2013. november 16. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Panama és Venezuela delegáltjai nagyon jóban lettek a Miss Universe versenye alatt.

hirdetés
Carolina Brid: „María Gabriela Isler megérdemelte a győzelmet”

A panamát képviselő Carolina Bridet a legtöbb külföldi fórum az egyik legesélyesebb versenyzőnek tartotta, így sokakat meglepett, mikor november 9-én a lányt a legszebb 16 közé sem sorolták be.

Carolina azonban nincs elkeseredve, hiszen a Miss Universe egy hatalmas élmény volt számára, és sok kaput nyitott meg előtte. A lányt felkereste a francia Elite Models, a Telemundo, valamint ösztöndíjat ajánlottak neki a New York-i Filmakadémiára is.

Mindenképpen élni szeretne ezekkel a lehetőségekkel, valamint azt is elmesélte, hogy teljes mértékben elégedett azzal a döntéssel, hogy Miss Venezuela az idei Miss Universe győztese. Mikor María Gabriela Isler fejére került a korona, ő volt az első, aki odament hozzá, és gratulált neki.

„María Gabriela és én a felkészítőtábor alatt nagyon jóban lettünk. Ő egy roppant kedves, kifinomult és okos lány, teljes mértékben megérdemelte az, hogy őt koronázzák az idei Miss Universe-zé” – nyilatkozta a modell a Telemetrónak, és hozzátette, hogy tartani fogják a kapcsolatot María Gabrielával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek