Starity

Tabrett Bethell rajongói összefognak

2010. augusztus 24. 07:07   |   Szerző: Necros

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tabrett Bethell még csak néhány éve kezdte a színészi pályát, igaz, már gyerekkora óta erről álmodott, és úgy érzi, nem ismerik túl sokan. Nos, a rajongók szeretnék neki bebizonyítani, hogy ebben bizony téved.

hirdetés
Tabrett Bethell rajongói összefognak

A The Clinic című film premierje után Tabrett Bethell azt mondta, úgy gondolja, még nem sokan ismerik. Lehet, hogy csak a szerénység beszélt belőle, de a rajongók elhatározták, hogy összefognak és összegyűjtik a világ különböző pontjain élők gondolatait és rajzait, képeit, videót, és mindezt elküldik majd Tabrettnek.

Még nincs eldöntve, hogy konkrétan milyen formában fog ez megtörténni, de ha te is kedveled az ausztrál színésznőt, akkor csatlakozz, és szeptember 6-ig oszd meg a saját ötledeited is, ha gondolod. Ahogy a kép is utal rá, angol nyelvű a közösség. Ha esetleg nem beszéled jól ezt a nyelvet, de van ötleted vagy szeretnél majd csatlakozni, akkor szólj és segítünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek