Starity

Sikeresen megműtötték Räikkönent

2013. november 16. 09:09   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megműtötték a 2007-es világbajnokot, Kimi Räikkönent, az orvosa szerint pedig minden jól ment.

hirdetés
Sikeresen megműtötték Räikkönent

A Lotus F1 Team a tegnapi nap folyamán a Facebookon erősítette meg, hogy pilótájuk, Kimi Räikkönen csütörtöki műtétjén minden rendben ment. A műtétre a University Hospital of Strasbourgban került sor, a finn versenyző orvosa, Afshin Gangi ​​professzor szerint pedig a művelet sikeres volt.

Räikkönennek most csak pihenésre és a mielőbbi felépülésre kell koncentrálnia, hogy a 2014-es szezont a lehető legjobb formában kezdhesse meg a Ferrarinál.

Miután kiderült, hogy Räikkönen nem lesz ott az év utolsó két futamán, a Lotusnak gyorsan kellett döntenie, kit ültet a helyére. Sokan úgy gondolták, a tartalékpilóta Davide Valsecchi lesz a befutó, de a csapat a szintén finn Heikki Kovalainent választotta. Érthető a döntés, hiszen a csapat még mindig harcban áll a konstruktőri bajnokság második helyéért, és talán Kovalainennel nagyobb esélyük lesz, mint a tapasztalatlan Valsecchivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek