Starity

Klippremier: Taylor Swift feat. Gary Lightbody - The Last Time

2013. november 16. 13:01   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap éjjel debütált az énekesnő új videoklipje, amely ezúttal The Last Time című dalához készült.

hirdetés
Klippremier: Taylor Swift feat. Gary Lightbody - The Last Time

Taylor Swift Red című albuma már több mint egy éves, az énekesnő mégis a mai napig örvendezteti meg rajongóit új videoklipekkel. Először a We Are Never Ever Getting Back Togethert, a Begin Againt, az I Knew You Were Trouble-t és a 22-t filmesítették meg, majd az Everything Has Changedhez és a Redhez készített videót, és most a The Last Time-hoz is megérkezett a kisfilm, ami az utóbbihoz hasonlóan koncertfelvételekből áll.

A dalt a Snow Patrol énekesével, Gary Lightbodyval közösen készítették, így a videóban ő is jelentős szerepet kapott, emellett néhány szerencsés rajongót is láthatunk a képernyőn néhány másodperc erejéig.

Taylor egyébként szorgosan dolgozik következő albumán, melyről korábban már nyilatkozott: egy teljesen új énjét szeretné megmutatni és olyan dalokkal fog előrukkolni, amilyenekkel még soha. Emellett azt is elárulta, hogy az egyik legszemélyesebb korongja van készülőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek