Starity

Újabb szereplő érkezik Beacon Hillsbe

2013. november 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shelley Hennig, a The Secret Circle egykori színésznője csatlakozik a Teen Wolf harmadik évadának folytatásához, ezt maga Jeff David erősítette meg.

hirdetés
Újabb szereplő érkezik Beacon Hillsbe

A The CW drámája, a The Secret Circle hamar véget ért, összesen egy évadot élt meg, ám a bájos színésznő, Shelley Hennig nem búslakodott, hisz hamar szerepre talált A törvény embere című sorozatban az FX csatornán.

Most azonban az E! Newsnak köszönhetően azt is megtudtuk a tehetséges színésznőről, hogy az MTV Teen Wolfjában kapott szerepet.

Ahogy azt már megtudtuk, egy ázsiai szálon fog tovább folytatódni a sikersorozat, ami a Kitsune mitológián alapul majd. Shelley karakteréről nem tudunk még semmit, de ő is a mitológiához köthető majd. Shelley mellett még Jeff Davis jelentette be a nyár végén, hogy Arden Cho is csatlakozik a stábhoz, aki Kira bőrébe fog bújni. A vele való munkáról pedig így nyilatkozott a sorozatkészítő:

„Arden nagyszerű színésznő, nagyon örülünk, hogy becsatlakozott a stábba. Ami azt illeti ő egy érdekes szereplője lesz a sorozatnak, akinek különleges képességei lesznek. Annyit még elárulhatok, köze lesz a kitsune-hoz.”

A rajongók örülhetnek, hiszen a sorozat negyedik évadára is visszatér, és a harmadik évad második felére sem kell már sokat várni. A ráadás azonban még hátravan, hisz a készítők egy kisebb műsort adnak a már alapból népszerű show-nak, a Wolf Watchot, ahol 30 percen át a színészekkel bepillantást nyerhetnek a rajongók a sorozat kulisszatitkaiba!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek