Starity

Dalpremier: Jordin Sparks - 11:11 (Wish)

2013. november 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén már több, mint valószínű, hogy Jordin Sparks nem jelentkezik új albummal, de a nemrég megjelent számmal ismét betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen lesz az énekesnő visszatérő lemeze.

hirdetés
Dalpremier: Jordin Sparks - 11:11 (Wish)

2009 óta Jordin Sparks nem adott ki albumot, ő is tudja, hogy hosszú idő telt el, és nem is akarja az örökkévalóságig váratni rajongóit, így a Skipping a Beat után újból megjelentetett egy számot, ami az új stílusát tükrözi.

Jordin elmondta, hogy nagyon boldog azért, mert a színészi karrierje is kezd beindulni – legutóbb például megjelent a The Inevitable Defeat of Mister & Pete, szerepet kapott a CSI: A Helyszínelőkben, illetve hamarosan megjelenik a Dear Secret Santa című film, melyben ő is szerepel –, és ezt nem fogja csak úgy eldobni magától. A zenei visszatérésre pedig 2014 első feléig várni kell.

Azt mindenesetre biztosra tudni, hogy új albuma merőben más lesz, mint legutóbbi, Battlefield nevű korongja, ezt bízonyítja új dala is, az 11:11 (Wish), melynek producere Salaam Remi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek