Starity

Jennifer Lawrence szerint az embereknek elegük van belőle

2013. november 16. 18:06   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő tudatában van annak, hogy nagyon is a rivaldafényben van, és biztosra veszi, hogy hamarosan túl sok lesz már mindenkinek.

hirdetés
Jennifer Lawrence szerint az embereknek elegük van belőle

Az éhezők viadala: Futótűz stábja jelenleg Euróbában népszerűsíti a széria legújabb darabját, melynek keretében ezen a héten öt nagyobb fővárosban is bemutatták a filmet. Ahogyan megkezdődik a reklámkampány hajrája a jövő hétvégi mozipremierig, az Oscar-díjas amerikai színésznő biztosra veszi, hogy mostanra már az agyára megy a teljes népességnek.

„Úgy érzem, hogy kezdek túl sok lenni, és itt az ideje lenyugodnom és visszavennem. Szeretném, ha úgy tudnék filmeket készíteni, hogy annak ne legyenek következményei. Mert a filmezést magát imádom. De aztán kijönnek, és elkezded csinálni az interjúkat, és ez az egész világnak megterhelő. Meg persze nekem is – szóval jó lenne, ha csak leforgathatnám őket, és annyi lenne.”

A riporter azon kijelentésére, hogy szerinte általában véve még mindig pozitív véleménnyel vannak róla, kétkedve válaszolt: „Az emberek nagyon változékonyak. Most kedvelnek, de hamarosan már nagyon idegesítő leszek nekik. Csak várd ki.”

„Félek, hogy nem fogják elhinni egy idő után már, hogy ez én vagyok. Jön az, hogy »Na, persze«, és azt fogják gondolni, hogy mindez csak egy zseniális színjáték, amit a sajtósom agyalt ki. Ilyen paranoiás gondolataim vannak.”

Nem ez az első eset persze, hogy a színésznő önnön túlexponáltságán évelődött. A legutóbbi Az éhezők viadala film népszerűsítése közben, amikor hasonló mértékű köröket tett a médiában, például arról is mesélt, hogy két idősebb bátyja hogyan oszlatta el az erre vonatkozó aggodalmait.

„Az áruházban voltunk, ahol rengeteg magazin címlapján ott voltam, és én azt mondtam, hogy te jó ég, biztos én vagyok az az ember, akit mindenki utál. Állandóan csak az van, hogy »Hé, nézzetek ide, itt vagyok!«, és az emberek már biztos úgy vannak vele, hogy tűnjek el a szemük elől. Erre a bátyáim csak annyit mondtak, hogy »Nem azért utál mindenki, hanem mert ronda vagy.« Én meg úgy voltam vele, hogy ez azért mégis csak jobb, talán.”

Lawrence újabban több figyelmet kapott az új frizurája kapcsán is, olyannyira, hogy miután számtalan interjú közepette feltették neki az erre vonatkozó kérdéseket, az E!Online riporterét már azzal fogadta, hogy „Igen. Levágtam a hajamat.”

Az újságíró ahelyett, hogy vette volna a lapot, tartotta magát a témánál, és azzal próbálta kimagyarázni a sajtó által erre fordított figyelmet, hogy a színésznő sokak számára divatikonnak számít. Ezzel viszont mindössze csak annyit ért el, hogy a mellette ülő Josh Hutchersonból derűt, magából Lawrence-ból pedig a következő választ váltotta ki:

„Nem nevezném magam divatikonnak. Inkább olyasvalakinek, akit profik öltöztetnek, aztán jön a »Táncolj, majom, táncolj!« a vörös szőnyegen. Szóval inkább nevezném magamat egy majomnak.”

A színésznőt minden bizonnyal megnyugtatja a tudat, hogy a premiert követően – melyre hazánkban november 21-én kerül sor – rögvest visszatérhet valódi szenvedélyéhez, a filmkészítéshez, hisz már most megkezdték Az éhezők viadala-sorozat utolsó kötetéből készülő A kiválasztott forgatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek