Starity

Timothy Dalton visszatér a képernyőkre

2013. november 17. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Timothy Dalton brit színész, aki kétszer is James Bond bőrébe bújt a 80-as években, rövid kihagyás és néhány szinkronszerep után ismét megmutatja az arcát a közönségnek.

hirdetés
Timothy Dalton visszatér a képernyőkre

Jövőre érkezik a Penny Dreadful című dráma-horror sorozat, amelynek forgatókönyve John Logant dicséri. Logan számos elismert film forgatókönyvét írta – többek között az ő munkája a Gladiator, a The Last Samurai, The Time Machine és a Skyfall története. A produceri feladatokban az elismert rendező,  Sam Mendes is segíti majd.

Logan és Mendes neve mellett egy igazi sztárparádé is vonzza majd a közönséget, hiszen a főszerepeket olyan filmcsillagok alakítják, mint Timothy Dalton, Eva Green, Josh Hartnett, Billie Piper vagy éppen Rory Kinnear.

A sorozat olyan, irodalmi eredetű horrorkarakterek eredeti történetét meséli el és szövi egybe a viktoriánus Londont háttérként felhasználva, mint Victor Frankenstein, Frankenstein szörnye, Dorian Gray és Dracula gróf. Ezekben az epizódokban azonban még a mellékszereplők is sötét titkokat őriznek.

John Logantől nem áll messze a horror, hiszen ő írta Tim Burton Sweeney Toddjának forgatókönyvét is. Noha a nyolc epizódot az írországi Dublinban forgatták, minden bizonnyal meglesz a megfelelő hangulata.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek