Starity

Taylor Lautner átka

2010. augusztus 24. 10:10   |   Szerző: DamiDarnell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Lautnerre, a vérfarkasra átok szállt? Vagy csak egyszerűen nem találja az igazit?

hirdetés
Taylor Lautner átka

Nemrégiben felröppent a hír, hogy Taylor Lautner nemcsak híressé vált a Twilight Saga filmjei által, hanem egy átkot is sóztak a nyakába, ugyanis a mi vérfarkasunk szerencsétlen a szerelemben. Taylor nem találja meg az igazit, mondjuk 18 évesen nem is fogja, de ez mellékes. A pletykák szerint először Kristent próbálta behálózni, de nem sikerült, majd járt pár hónapig az énekesnő Taylor Swifttel, de a kapcsolatuk befuccsolt. Lehet hogy tényleg megátkozták őt? Újabban a színésznő Lauren Stormmal látták együtt, de állítólag az a kis románc is a tengerbe veszett. Taylor maga vallotta be, hogy túl hamar lesz szerelmes, mielőtt megismerné a kiválasztottját, és fiatalsága miatt nagyon befolyásolható még. Hát igen, ebből a szempontból igencsak gyerek, de így szeretjük!

Azt ugyebár már tudjuk, hogy Taylor egy igazi csókkirály, hála a Bravo Love-nak, a Bravo újság különszámának és Selena Gomeznek, aki egy interjúban megjegyezte, hogy soha nem fogja elfelejteni Taylor csókját. E kijelentés után a tinibálvány elpirult. Döntsétek el ti, hogy milyen is lehetett az a csók, de egy biztos: nem volt katasztrófális!

Tay és Selena alkothatta volna a nyár álompárját, de sajnos még hat hetet sem voltak együtt. A srác szerelem terén eléggé zöldfülű, sosem volt érett, komoly kapcsolata, bár szeret flörtölni. A legjobb a végére marad: állítólag még szűz (!) is, bár ki tudja?

Vajon a szerelem megtalálja majd őt, és supernova-robbanást fog benne előidézni? Reménykedjünk, addig meg álmodozzunk, hogy Taylor akár a miénk is lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek