Starity

Sztárparádé a Sam & Catben

2013. november 17. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liz Gillies, Nathan Kress és Matt Bennett újra összeálltak Ariana Grandéval és Jennette McCurdyval, hogy leforgassanak közösen egy különleges Sam & Cat-epizódot.

hirdetés
Sztárparádé a Sam & Catben

Nemrég örömteli híreket osztott meg Ariana Grande és Dan Schneider: Elizabeth Gillies, Nathan Kress és Matt Bennett szerepelni fognak a Sam & Catben.

A különleges epizód története egyelőre titok, ám Jade West, Freddie Benson és Robbie Shapiro karakterei újra életre kelnek. A forgatások már lezajlottak, ám a végeredményt csak a szereplők láthatták.

A forgatások közben pedig nagyon jó volt a hangulat, amit mi sem bizonyít jobban, mint a boldog tweetek és képek. Liz például rögtön feltöltött egy fotót, melyen újra Jade West bőrébe bújt. A régi barátok minden időt kihasználtak, hogy együtt töltsék napjukat. Jennette McCurdy azt is elárulta, hogy nem csak egy részben jelennek majd meg Nathanék, és nem csak ők lesznek az egyetlenek, akik visszatérnek a Victoriousból és az iCarlyból.

A sorozatban egyébként szerepet kapott mindenki kedvenc tanára, Eric Lange is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek