Starity

Taylor és Harry szomszédok lesznek?

2013. november 17. 21:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift kiszúrt magának egy lakást, ami szinte egy köpésre van egykori szerelme lakásától.

hirdetés
Taylor és Harry szomszédok lesznek?

Taylor Swift a napokban lakásvadászatra indult, és úgy tűnik, megtalálta a számára ideális fészket, ami szinte egy köpésre van Harry Styles lakásától – minderről számolt be a Mirror.

Egy forrás szerint a Love Story énekese imádja Londont, nagyon sokáig szeretne ott élni, és már ki is szúrt egy gyönyörű telket magának, amit nagy valószínűséggel meg is vesz.

Egyébként sokan megdöbbentek Taylor lakásválasztásán, hiszen nem is olyan régen még azt nyilatkozta, hogy mindenével azon lesz, hogy elkerülje Harryt, de úgy látszik, Swift könnyen felejt. Ki tudja, talán az énekesnő újra belebolondult a 19 éves fiúba, aki már inkább Miley-ra bukik.

Az énekes egy közeli barátja árulta el, hogy Harry teljesen megszállottja lett a botrányhősnőnek, Miley-nak. Az egész akkor kezdődött, amikor a Wrecking Ball énekesnője szemtelenül belecsípett a One Direction szívtiprójának a hátsójába, és ezt követően Styles a VMA-n még twerkölt is annak érdekében, hogy bevágódjon az egykori Hannah Montánánál. A bennfentes szerint azóta is írogatnak egymásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek