Starity

Lezajlott a 2013-as TeenNick Halo Awards

2013. november 21. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 17-én este a Hollywood Palladiumban került megrendezésre a 2013-as TeenNick Halo Awards.

hirdetés
Lezajlott a 2013-as TeenNick Halo Awards

Először a narancssárga szőnyeges felvonuláson mutatták meg magukat kedvenc sztárjaink és ámították el a jelenlévőket gyönyörű ruhadarabokkal. Daniella Monet egy élénkvörös ruhában sétált végig, Jennette McCurdy Shareen Vintage-ruhát és Gucci cipőket viselt, míg Nikki Reed egy Alice+Olivia-darabban pompázott.  Ryan Newman Sherri Hill-ruhát választott, Amber Montana pedig egy Sheer-kezeslábast. Továbbá Becky G is jelen volt, ő egy igazán vagány és csajos ruhát választott.

Az est házigazdái Jennette McCurdy, Kevin Jonas és  Nick Cannon voltak, akik vicceikkel és csipkelődéseikkel tették még érdekesebbé és élvezetesebbé az estét. Az előadók között pedig ott volt Austin Mahone, a Fall Out Boy és Enrique Iglesias is.

Az egész show négy tinédzser körül forgott, akik képesek voltak leküzdeni problémáikat és tudtak segíteni másoknak is. A díjátadók között volt Nikki Reed, Darren Criss, Dax Shepard és Chloe Bennet. Nikki Miranda Fuentesnek, Darren Zachary Kerrnek, Dax Denzel Thompsonnak, Chloe pedig Rocio Ortegának adta át a díjat.

A négy nyertes egy-egy sztárt kapott ajándékba, akik hasonló problémákkal küzdöttek, mint ők. Zachary Josh Hutchersont, akivel egész napját együtt töltötte és egy közös kosárlabdameccset is tartottak. Miranda Shay Mitchellt kapta,  Queen Latifah Denzelhez szegődött, Rocio Ortega pedig Chris Paullal tölthette napját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek