Starity

Nagykorú lett Nathan Kress

2013. november 18. 16:04   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iCarly sztárja ma töltötte be a 21. életévét, amely Amerikában a nagykorúsággal egyenlő.

hirdetés
Nagykorú lett Nathan Kress

Nathan Karl Kress 1992. november 18-án látta meg a napvilágot egy kaliforniai városban, Glendale-ben. Van két idősebb testvére, Andrew (26) és Kevin (23), akik nem szerepelnek a show-businessben.

Gyerekszínészként kezdte a karrierjét; mindössze négyévesen megkapta a legelső szerepét. Ezt követően rengeteg filmben és sorozatban tűnt fel, mint például a Doktor House, a Nyomtalanul és a Túsztárgyalók. Emellett szinkronszínészként is kipróbálta magát a Csodacsibe animációs filmben.

Először a Disney csatornánál kezdte a kamaszkori (15) karrierjét, mikor egy epizód szerepéig beválogatták a Zack és Cody élete című sorozatba. Ezt követően pártolt át a Nickelodeon csatornához, ahol szerepelt Miranda Cosgrove mellett a Drake és Josh egy epizódjában mint Jamie.

2007-ben megkapta az áttörő szerepét az iCarlyban mint Freddie Benson. A sorozatban Miranda Cosgrove és Jennette McCurdy mellett szerepelt, akik egy webshow-val váltak ismertté. A sorozat egészen sokáig megélte idejét, hiszen hat évadon, azaz 94 epizódon keresztül kísérhettük végig a három bajkeverő kalandjait, azonban 2012-ben bezárta kapuit.


Nathan az iCarlyban Miranda Cosgrove-val

Az iCarly alatt más Nickelodeon-sorozatban is feltűnt; szerepet kapott a True Jacksonben, a V, mint Viktória egy részében, sőt még a Madagaszkár pingvinjei animációs sorozatban is kölcsönözte a hangját Ronaldnak.

2014-ben, mint kiderült, szerepelni fog a Sam & Cat sorozatban és szerepet kapott az Into the Storm című thrillerben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek