Starity

Önvédelmet oktatott a Hawaii Five-0 sztárja

2013. november 19. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hawaii Five-0 című sorozat sztárja, Alex O’Loughlin önvédelmet oktatott a minap, méghozzá egy nyilvános rendezvényen, amelyen rengeteg pénz gyűlt össze.

hirdetés
Önvédelmet oktatott a Hawaii Five-0 sztárja

November 17-én az Egan’s Training Center, az S. King St. és a Kapiolani Medical Center for Women and Children közös rendezvényén Alex O’Loughlin önvédelmet oktatott a résztvevőknek, akik fejenként 300 dollárt fizettek ezért. Persze a pénz jótékony célra ment: a nők és a gyermekek önvédelmének fontosságának felhívására fordítják majd.

A Hawaii Five-0 című akciósorozat jóképű sztárja autogramot is osztogatott a rajongóknak, akiknek már csak ezért is érdemes volt kilátogatni a rendezvényre és adakozni. A színész nemcsak beszélt az önvédelemről, hanem meg is mutatta, miként álljunk ki magunkért, amelynek bizonyára nagyon örültek a hölgyek, akik jelentkeztek.

A 90 perces rendezvényen több mint 10 ezer 500 dollárt sikerült összegyűjteni, a honolulupulse.com jóvoltából pedig néhány fotót meg is nézhetünk a rendezvényről:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek