Starity

Januárban indul Reece Mastin turnéja

2013. november 19. 21:09   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori X Factor-győztes énekes hamarosan újra csomagolhat, hiszen legújabb turnéja, a Restless januárban kezdetét veszi.

hirdetés
Januárban indul Reece Mastin turnéja

Reece Mastin szinte még meg sem nyerte a 2011-es ausztrál X Factort, mikor első albumát kiadta, már ezzel hatalmas sikert aratva. A következő korongot – mely a Beautiful Nightmare címet viseli – 2012-ben dobta a boltok polcaira, egyre nagyobb hírnevet hozva neki. A lemezről csak négy számhoz forgatott kisfilmet, ezek után pedig hosszú időre eltűnt, rajongói csak a Facebookon, vagy a Twitteren érhették el, ahol folyamatosan értesített mindenkit a fejleményekről: megtudhattuk, mikor kapott ihletet, mikor vonult stúdióba, valamint azt is, hogy mikor érkezik új dala.

Az ifjú tehetség nem olyan régen osztotta meg legújabb slágerét, a Girls (All Around The World)-öt, amihez klipet is forgatott. A szám a világ tájairól szól, ahol Reece már járt korábban, ugyanis így akarta kifejezni, mennyire tetszett neki, hogy új nyelvekkel, más kultúrákkal, de legfőképpen gyönyörű lányokkal ismerkedhetett meg. Persze randizni senkivel sem szeretett volna, hiszen jelenleg is boldog kapcsolatban él a nála nem sokkal idősebb  Rhiannon Fish-sel.

Reece most újra meg szeretné csillogtatni tehetségét, mivel úgy döntött, következő turnéját, a Restlesst januárban útnak indítja, ezzel megmutatva, hogy nem csak a YouTube-ra, hanem a színpadra is visszatér. Igaz, egyelőre csak négy ausztrál helyszín és dátum van megosztva, de biztosak vagyunk benne, hogy a Shout It Out énekese folytatni fogja külföldre való látogatásait, esetleg még a Girls 2 is megszületik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek