Starity

Kiszivárgott a One Direction új albuma

2013. november 19. 20:08   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction tagjai a Twitteren keresztül fejezték ki csalódottságukat, amiért kiszivárgott vadonatúj albumuk.

hirdetés
Kiszivárgott a One Direction új albuma

A One Direction tagjai dühösek, mert az új albumuk„ a Midnight Memories a hivatalos megjelenése előtt egy héttel kiszivárgott, azaz tegnap.

A zenekar tagjai a Twitteren keresztül közölték a letörtségüket, felháborodottságukat. „Ez egyszerűen borzasztó” – csipogta a 20 éves Niall Horan, majd Zayn Malik világosította fel az embereket, hogy az új albumuknak mikor kellett volna megjelennie: „Midnight Memories: ki jutott hozzá? A hivatalos megjelenés november 25-én van.”

Egyébként nem egy rajongó jött rá már a legelején, hogy ez csak egy jó reklámfogás. De a cég szerint, ahol készült az új album, ez olyan biztonsági megszegés volt, ami inkább sülhet el rosszul, mintsem jól, hiszen több millió rajongó nézte és osztotta meg az online meghallgatható dalokat – amik egyébként már nem elérhetőek.

Azt még mindig nem tudni pontosan, hogy ki vagy mi miatt szivárgott ki a srácok 18 új dala, bár egyes találgatások szerint az iTunes hibásodhatott meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek