Starity

Dalpremier: Ariana Grande - Last Christmas

2013. november 20. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég debütált Ariana Grande legújabb, karácsonyi dala, ami az ikonikus Last Christmas című sláger feldolgozása.

hirdetés
Dalpremier: Ariana Grande - Last Christmas

Ariana Grande már napok óta nagyon izgatott, hogy megoszthatja imádott rajongóival karácsonyi dalát a Last Christmast, amit tulajdonképpen nem is teljesen a sajátja, hiszen a Wham! nagysikerű és népszerű slágerét dolgozta fel, tegnap viszont végre eljött az ő ideje.

Az Arianatorok természetesen hatalmas örömmel fogadták a korai karácsonyi ajándékot és remélik, hogy az ünnepekre megérkezik a hozzá tartozó videoklip is. Ariana pedig szintén nagy boldogsággal kürtölte szét a világhálón, hogy megjelent új dala és azt is megírta, hogy rettenetesen hálás rajongóinak.

Nagyon hálás vagyok azért, ahogy a #lastchristmasre reagáltatok, alig várom, hogy halljátok a következő dalt. Egy dal már itt van, de 3 még hátra van – csiripelte az énekesnő, majd röviddel ezután már ezt újságolta: A Last Christmas a top 10-ben van az iTuneson. :) Hihetetlenek vagytok

Miss. Grande egyébként november 24-én az AMA-n fog fellépni, ahol olyan előadók jelennek majd meg a színpadon még, mint  Miley Cyrus, a One Direction és Justin Timberlake.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek