Starity

Film készül a Paradise Kiss mangából

2010. augusztus 24. 14:02   |   Szerző: Candace

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zipper női divatmagazin (Shodensha kiadó) októberi száma szerint élőszereplős film készül Ai Yazawa (Nana, Princess Ai) Paradise Kiss című mangájából.

hirdetés
Film készül a Paradise Kiss mangából

A történet tizenéves főszereplőnőjét Keiko Kitagawa alakítja majd, akit többek közt a Dear Friends és a The Fast and the Furious: Tokyo Drift című filmekből ismerhet a közönség. A férfi főszereplőt Osamu Mukai fogja alakítani, a nálunk is futó Honey and Clover Mayamája. További szereplők: Natsuki Kato, Aya Omasa, Kento Kaku, Shunji Igarashi és Yusuke Yamamoto.

A manga közzéppontjában egy középiskolás diáklány, Yukari áll, akit a véletlen folytán (ha léteznek véletlenek) felfedez magának a Paradise Kiss, egy feltörekvő divattervezőkből álló csoport. Yukari szerelembe esik, de nemcsak a divattal, hanem a csoport vezetőjével, Jojival (George) is.

A manga 1999-től 2003-ig futott a Zipper magazinban és hatmillió példányban kelt el. 2001-ben a Tokyopop kiadta Észak-Amerikában az eredeti mangát, 2005-ben pedig adásba került az animeváltozat is. A Geneon Entertainment 2006-ban megvette az animét Észak-Amerika számára, habár a Funimation már kiadta azt DVD-n.

A Hollywood Reporter 2009-ben közzétett egy cikket arról, hogy a Fox International örömmel elkészítené az élőszereplős filmet, mégpedig a japán IMJ produkciós céggel karöltve, ám a hír végül tévesnek bizonyult.

A film 2011-re várható Japánban. Osamu Mukai négy évvel idősebb Kitagawánál, aki nemrég töltötte be a 24-et, és mindkét színész a Meiji Egyetemen tanult Tokióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek