Starity

Hamarosan érkezik az új Within Temptation-klip

2013. november 20. 20:08   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára megérkezik a Within Temptation legújabb klipje, ami szintén az egyik duetthez készül.

hirdetés
Hamarosan érkezik az új Within Temptation-klip

Újabb klipet forgat a holland szimfonikus metál zenekar, a Within Temptation. Nemrég bejelentették, hatodik albumuk jövő év január 31-én jelenik meg, valamint Xzibit, Howard Jones és Dave Pirner is közreműködik az albumon.

A lemezhez – ami a Hydra nevet kapta – már érkezett egy EP, amin három demó (Let Us Burn, Dog Days, Silver Moonlight) mellett a Tarjával közösen elkészített Paradise dal is helyet kapott. Legutóbbi hírlevelükben a zenekar elárulta, két kisfilmet fognak még készíteni, közülük most fény derült, melyik is lesz az első.

Hivatalos Twitter-oldalán posztolta ki az énekesnő, Sharon a klipforgatás közben készült képet, amin Dave Pirnerrel dolgoznak épp. Dave a Whole World Is Watching című számban énekel Sharon mellett, aki így nyilatkozott a dalról, és magáról a választásról is: „Amikor megírtuk a dalt, a listánk legelején Dave szerepelt. Elég megnyerő hangja van, és pontosan olyanná teszi a dalt, amilyenné szükséges.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek