Starity

Eljegyezték Leighton Meestert!

2013. november 20. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb, mint egyévnyi randizás után tette fel a nagy kérdést Adam Brody a szépséges színésznőnek.

hirdetés
Eljegyezték Leighton Meestert!
Fotó: Justin Campbell

2011-ben találkozott először Leighton Meester és Adam Brody, amikor a Csípem a családod című romantikus vígjátékot forgatták együtt, de csak idén év elején reppentek fel a pletykák, miszerint randizgatnak egymással, majd februárban már tényként kezelték a fiatalok románcát, ami úgy tűnik, az igaz szerelem mindkettejük számára, ugyanis kiderült: a 33 éves színész nemrégiben feltette a nagy kérdést a Gossip Girl egykori sztárjának, aki természetesen igent mondott.

Egy, a WonderWallnak nyilatkozó forrás elárulta, hogy az eljegyzési partit november 10-én tartották Los Angelesben, melyen a család és a közeli barátok voltak csak jelen, viszont egyik fél szóvivője sem erősítette még meg az örömhírt.

Leighton és Adam nem kötik a nagyvilág orrára magánéletüket, hiszen paparazzi-képeket szinte nem is készítettek róluk, csak néhány hivatalos eseményen tettek jelenést együtt, ráadásul nem is tettek nyilatkozatot kapcsolatukról sem. A 27 éves színésznő azonban tavaly még azon az állásponton volt, hogy nem szeretné feláldozni függetlenségét, ezért nem kapkodja el a dolgokat a házasságot illetően, viszont úgy tűnik, csak a megfelelő partnert kellett megtalálnia, hogy megváltoztassa véleményét.

Fotó: Andrew H. Walker/Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek