Starity

Silvia Navarro az örökségéért harcol

2013. november 21. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szív parancsának főszerepét alakító Silviának nemcsak a televízió képernyőjén kell harcot vívnia a jogos örökségéért, hanem a való életben is.

hirdetés
Silvia Navarro az örökségéért harcol

A színésznő édesapja, a hatvanegy éves Luis Navarro Tinajera, számos benzinkút tulajdonosa, nemrég kórházba került.

Három évtizeden keresztül dohányzott és ez most bosszulta meg magát. Légzési nehézségekkel vitték a sürgősségi osztályra, ahol leállt a szíve, majd az újraélesztés után kómába esett. Az orvosok agyhalált állapítottak meg és közölték a családdal, hogy már semmit nem tudnak tenni érte. A férfi jelenleg egy magánklinika intenzív osztályán fekszik, ahol különleges figyelmet kap.

Élettársával, a negyvenhárom éves Elena Lemusszal huszonkét esztendőn élt együtt, noha házasságra nem került sor. A nő nemrég arról panaszkodott az újságíróknak, hogy Don Luis Navarro nyolc gyermeke – beleértve Silviát – máris az örökségen marakodik.

A színésznő nem nyilatkozott az ügyben. Ha a magánélete nem is, a karrierje mégis remekül alakul, hiszen ő az egyik legesélyesebb jelölt Nicandro Díaz producer által tervezett Dulce Amor című telenovellájának főszerepére. Az Édes szerelem egy korábbi, argentín sorozat újraforgatása lesz. A férfi főszerepet a tervek szerint Julian Gil alakítja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek