Starity

Kendall Jennert vitte randira Harry Styles

2013. november 21. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lányok milliói irigyelhették eddig is Kendall Jennert, ám most újabb okkal bővült a lista. A nemrég a 18. születésnapját ünnepelt lányt maga Harry Styles vitte el randizni.

hirdetés
Kendall Jennert vitte randira Harry Styles

A paparazzók jóvoltából máris új sztárpárt köszönthetünk Harry Styles és Kendall Jenner személyében. A két fiatal közös programot szervezett West Hollywoodban a szerdai napon és együtt vacsoráztak a Craig's nevű étteremben, majd a hátsó bejáraton keresztül a parkolóba siettek és elhajtottak.

Bár eddig nem sok minden történhetett a két híresség között, a sajtó máris lázban ég, és nemcsak egy új sztárpárt ünnepelnek, de már a Kenry becenévvel is megajándékozták őket.

A lelkesedés érthető, hiszen Harry Styles a One Direction tagjaként a világ egyik legnépszerűbb énekesének számít, Kendall Jenner pedig a Kardashian család prominens tagjaként nemcsak valóságshow-hercegnő, de modellkarrierje is meredeken ível felfelé.

Az összeboronálás azonban elég korainak tűnik, hiszen Kendall és Harry az amerikai X-Faktor stúdiójában találkoztak épp aznap, ahol a One Direction csütörtöki fellépését rögzítették.

A MailOnline megkereste a One Direction stábját, de nem nyilatkoztak Harry magánéletéről.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek