Starity

Homoerotikus klippel rukkolt elő Cher

2013. november 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatvanhét éves, aranytorkú énekeső rajongói egy "home-made" videoklipet készítettek ajándékba az énekesnőnek, aki fel is töltötte azt a hivatalos VEVO-csatornájára, majd megosztotta a Twitteren.

hirdetés
Homoerotikus klippel rukkolt elő Cher

Nemrég debütált a poplegenda idén megjelent, Closer To The Truth címre hallgató albumának harmadik kislemeze, a Take It Like a Man. Az énekesnő rajongói készítettek egy videoklipet a dalhoz, amiben egy csapat meleg pasi bulizik, játszadozik egymással egy kocsiban, egy hajón, majd a tengerparton, és egy-két férfi nemi szerve is kirajzolódik az alsónadrágokból.

Chernek annyira megtetszett ez az „ajándék”, hogy feltöltötte a hivatalos VEVO-csatornájára, majd saját kezűleg kiposztolta a Twitterre. A megjelenés után a YouTube rögtön korhatározta a videót.

Azt még nem tudni, hogy megjelentetik-e hivatalos klipként, viszont az biztos, hogy szemeket gyönyörködtető látvány fogja fogadni azokat, akik megnézik a legújabb kiadványt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek