Starity

Liam Hemswoth örül, hogy megszabadult Miley-tól

2013. november 22. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hónapja jelentette be Liam és Miley, hogy felbontják jegyességüket, a színész azonban nem szomorkodik, örül, hogy vége a köztük lévő kapcsolatnak.

hirdetés
Liam Hemswoth örül, hogy megszabadult Miley-tól

Az Éhezők viadala sztárja az Associated Pressnek adott interjút, melyben elmondta, sokkal józanabb és biztosabb lábakon áll, mióta dobta exét, a manapság pucérkodásairól és drogügyeiről hírhedt Miley Cyrust. Köszöni, jól van.

Liam öt éve költözött hazájából, Ausztráliából Los Angelesbe, ahol a kezdeti nehézségek után végül magára talált. 2010-ben szerepet kapott az Utolsó dal című filmben, melynek forgatása során találkozott az akkor még viszonylag botránymentes Miley-val. Kapcsolatuk sokáig tartott, ám Liam nem szomorkodik, hogy véget ért, örül, hogy megszabadult a nyomástól és a felhajtástól, mely figyelemmel kísérte románcukat.

„Egy dolgot tartok a szemem előtt: tudom, mi az igazság, csak ez számít. Tudom, hogy jó ember vagyok” – mondta, majd elmesélte, hogy szabadidejét a szörfnek és a kickboxnak szenteli, valamint kolleginája, Jennifer Lawrence társaságát élvezi, aki segít neki megtalálni az egyensúlyt.

„Sokáig a lejtőn mentem és elfelejtettem élni, elfelejtettem élvezni a pillanatot. Olyannal lógni, mint Jen, aki őszinte és naphosszat nevetgél, engem is arra ösztönöz, hogy kövessem a példáját. Sokkal boldogabb vagyok” – nyilatkozta.

Nem tudjuk, hogy Liam a lejtő alatt Miley-ra gondolt-e, de megértenénk, ugyanis az énekesnő legújabb hóbortja az, hogy kiszívassa szemöldöke színét és úgy mászkáljon az utcákon. Sokan nem lepődtek meg a dolgon, mondván, az lenne a furcsa, ha normálisan viselkedne – például egyszer felöltözve jelenne meg valahol, vagy a nyelve nem kandikálna ki a szájából. Ez most sem jött össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek