Starity

Kellan Lutz a Twitteren is hódít

2010. augusztus 24. 14:02   |   Szerző: DamiDarnell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twitteren is megmutatta magát, de vajon miért? Jótékonyságra használja a profilját.

hirdetés
Kellan Lutz a Twitteren is hódít

Kellan Lutzban megbújt egy kis Emett Cullen, ami a humorérzéket illeti. Nemcsak kigyúrt szexi felsőteste, hanem poénjai is vannak. Ugyanis az izmos macsóvámpírunk nemrégiben reggelte magát a Twitteren. Mivel páran kétségbe vonták, hogy ez a valódi fiókja, Kellan egy érdekes módszerrel bizonyította be, hogy ténylegesen ő ül a számítógép előtt, amikor a Twitterjére egy új Tweet kerül.

Kellan bevallotta, hogy nem azért regisztrált az oldalra, hogy bárki nyomon kövesse minden lépését, sokkal inkább azért, hogy azokat a jótékonysági szervezeteket hirdesse, amelyek támogatásában ő is részt vesz (ami egy jó pont). Bizonyításképpen, hogy a kellanlutz nevű profil az övé, lefotózta magát, de nem is akárhogy!

Vajon vámpírkodott egy kicsit, ennyire hiányzik már neki Emett? Nem is érdekes, mivel nekünk tetszik, amit csinált, és várjuk a Breaking Dawn 1. részét, amiért állítólag Ashley Greene-nel fejenként 4–4 milliót kértek.

Mellesleg Kellan vajon féltékeny Xavier Samuelre, az ausztrál fiúra, aki egy saját Eclipse-posztert kapott, mert ő lesz az új tinibálvány, vagy csak így szokta meg a pózolást?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek