Starity

Dalpremier: Beyoncé - God Made You Beautiful

2013. november 23. 10:10   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem lehet tudni, hogy mennyit kell még várni az új Beyoncé-lemezre, azonban az énekesnő most kedveskedett egy kicsit rajongóinak: az új dal - mely a God Made You Beautiful címet kapta - már fel is került az internetre.

hirdetés
Dalpremier: Beyoncé - God Made You Beautiful
Fotó: Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin/H&M

Úgy tűnhet, hogy az énekesnő kissé a háttérbe szorult, azonban ez koránt sincs így: világkörüli turnéját, a The Mrs. Carter Show World Tourt decemberben fejezi be, és a hírek szerint új albumán is dolgozik, amelyről viszont még nem osztott meg információkat.

A rajongók nagy örömére azonban egy új dalt bemutatott. A God Made You Beautiful címre keresztelt balladának egy rövid részletét már napokkal korábban is hallhattuk, a teljes verzió viszont most került napvilágra. Büszke szülő lévén, Beyoncé az új dalban örömét osztja meg, amely kislánya születésével köszönt be életébe.

A dal hallható lesz Beyoncé új DVD-jén is, amely hamarosan a boltokban is megvásárolható lesz: A Life is But A Dream című dokumentumfilm idén februárban az HBO-n debütált, DVD formában pedig november 25-én jelenik meg.

A dokumentumfilm elkészítésében nagy szerepe volt az énekesnőnek, hiszen ő vállalta a film rendezését a profi szakember, Ed Burke mellett. A kétlemezes anyagban eddig sosem látott felvételeket láthatnak a rajongók, valamint egy koncertfelvételt tartalmazó lemez is helyet kap a kiadványban.

A koncertfelvétel egyébként a 2012 májusában, a Revel Casino Hotelben adott estet örökíti meg, mikor az énekesnő négy egymást követő estén szórakoztatta rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek