Starity

Visszaéltek Koholák Szandra képeivel

2013. november 23. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy társkereső oldalon használták fel fotóit az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának.

hirdetés
Visszaéltek Koholák Szandra képeivel
Fotó: Viasat3/Nánási Pál

Koholák Szandra nagyon meglepődött, mikor régebben készült személyes képeire az egyik legismertebb társkereső oldalon talált rá. A modell a Facebookon kapott egy levelet, melyben amelyben felhívták figyelmét arra, hogy valaki visszaélt fotóival.

„Nem hiszem el, hogy felkerültek egy ilyen oldalra rólam fotók! Nem én töltöttem fel őket, és nem hirdetem magam sehol. Nem jutott még eszembe, hogy az interneten keressek magamnak párt. Olyan sok rosszat hallottam már róla. Sajnos rengeteg furcsa ember van, aki csak azért regisztrál egy társkeresőn, hogy átverjen másokat, kihasználja a jóindulatot és a naivitást, és ebből én szeretnék kimaradni” – nyilatkozta a Blikknek Szandra, aki hozzátette azt is, hogy próbálta letöröltetni a képeket az oldalról, de nem járt sikerrel.

A lány egyébként jelenleg nem él párkapcsolatban, de elmondása szerint így is nagyon boldog. Az Éjjel-Nappal Budapest kitölti a mindennapjait, így nem érzi magát egyedül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek