Starity

Amanda Seyfrieddel forgat Aaron Paul

2013. november 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Breaking Bad sztárja a jövőre bemutatásra kerülő Need for Speed mellett újabb drámában, a Fathers and Daughtersben lesz látható Amanda Seyfried és Russell Crowe mellett.

hirdetés
Amanda Seyfrieddel forgat Aaron Paul

A Voltage Prods. legújabb drámáját, a Fathers and Daughterst Gabriele Muccino rendezi, a Busted Shark Prods., a Fear of God Films és a Leone Films is részt vesznek a produkcióban Craig J. Floresszel és Nicolas Chartier-vel az élen.

A történet egy apa-lánya kapcsolaton alapul: Crowe egy híres, özvegy regényírót alakít, aki mentális problémákkal küszködve próbálja felnevelni az ötéves kislányát. Seyfriedet már 25 évvel később láthatjuk, aki ennek issza meg a levét felnőttkorában.

Aaron Paul a színésznő szerelmét alakítja. Most, hogy a Totál szívás véget ért, sorra kapja az ajánlatokat: legközelebb a DreamWorks akciófilmjében, a videojátékokon alapuló Need for Speedben láthatjuk, és az Exodust forgatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek