Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. november 23. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn Malik teste újabb tetkóval bővült, Selena Gomez imád nagytesó lenni, Adele pedig smink nélkül mutatkozott – lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Selena Gomez kishúga megszállottja

Kistesója júniusban látta meg a napvilágot, abban a pillanatban pedig Selena rájött, példát kell mutatnia Gracie-nek.

„Öt hónapos, annyira imádnivaló. A megszállottja vagyok, és ennek a nagytesó-szerepnek is!” – majd hozzáfűzte, tudja, hogy eddig is felelősségteljesen kellett viselkednie, hogy megfelelő példaképe lehessen a fiatal lányoknak, de most még inkább átérzi ennek a súlyát.

*

Új tetkót varratott Zayn Malik

A One Direction szívtiprójainak megszámlálhatatlanul sok tetoválásuk van, ezúttal Zayn teste bővült egy varrattal, amelyet Louis F Perez készített Los Angelesben.

A büszke tetoválóművész az Instagramon osztotta meg a képet – egy óriási pisztoly került az énekes derekára, amitől a rajongók nem voltak éppen elalélva...

*

Eloise Mumford csatlakozott a Szürke ötven árnyalatához

Eloise Kate Kavanagh bőrébe bújik majd az E.L. James bestseller könyvén alapuló erotikus filmben. A színésznő korábban a So Undercover című filmben, illetve a Lonestar című sorozatban volt látható.

Anastasia Steele (Dakota Johnson) legjobb barátnőjét fogja alakítani, olyan sztárok mellett, mint Jamie Dornan, Luke Grimes, Victor Rasuk és Jennifer Ehle.

*

Photobomb! A Dokik sztárja esküvői fotóról vigyorog vissza

Zach Braff nem éppen az az ember, aki beleolvad a tömegbe – néhány nappal ezelőtt, amikor egy New York-i, frissen esküdött páros a forgalom közepén pózolt esküvői fotóik kedvéért, Zach hatalmas vigyorral az arcán megjelent a színen.

A fotó azóta akkora népszerűségnek örvend a neten, hogy sokan minden idők egyik legjobb celeb-fotóbombájának tartják. Mit szólnátok, ha Zach a ti fotózásozokra toppanna be?

*

Smink nélkül lépett utcára Adele

A Grammy-díjas énekesnő nem gyakran mozdul ki otthonról, s mióta életet adott első kisfiának, Angelónak 2012 októberében, még kevesebbszer kapják lencsevégre a fotósok.

A 25 éves Adele és 13 hónapos kisfia azonban néhány nappal ezelőtt a Chelsea Farmer piacon jártak, Adele teljesen hétköznapi szerelésben, tetőtől talpig feketében és smink nélkül mutatkozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek